Jobba hos oss

Dags för nytt jobb?

Vi söker alltid engagerade medarbetare som vill vara en del av Aros Måleri.

Om du gillar det vi står för, har ett stort intresse för måleribranschen och vill utvecklas, är du välkommen att lämna en ansökan. Skicka en kort beskrivning av vem du är och vad du kan bidra med. Använd formuläret nedan!

"Aros Måleri är en kanonbra firma där alla ställer upp för alla. Bättre arbetsgivare tycker jag inte att det går att få!"

Sebastian, Målare på Aros Måleri

”Mina arbetsgivare är både omtänksamma och lyhörda. Här får jag uppleva sann arbetsglädje med stolthet och teamkänsla”

Lisa, målare på Aros Måleri

"Att börja på Aros måleri är det bästa jag gjort. Det är ett familjärt företag med stora möjligheter, där vi alla strävar åt samma mål – nöjda och glada kunder!"

Tomas, målare på Aros Måleri

"En bra firma med god stämning där arbetsledningen bryr sig om sina anställda."

Claes, målare på Aros Måleri

Aros måleri söker

Projektledare

 

Aros Måleri grundades i januari 2016. På tre år har företaget vuxit kraftigt och sysselsätter idag över 20 medarbetare. Nu går företaget in i en ny
fas – det är dags för ett nytt kapitel.
Med över 30 års erfarenhet arbetar vi med det stora företagstänket i det lilla familjära företaget och utgår alltid från det gemensamma målet att ständigt vara engagerade, kreativa och moderna. På så sätt kan vi ge ett mervärde till våra kunder och vara en attraktiv arbetsgivare som värdesätter vår personal och gör det lilla extra.

Vi söker nu Sveriges vassaste projektledare. Vi erbjuder dig en unik chans att axla en nyckelroll i ett välmående måleriföretag. Som projektledare på Aros måleri ansvarar du för entreprenader, utveckling och marknadsbearbetning. Du arbetar även till viss del inom projektstyrning och ekonomisk uppföljning.
I din roll leder du vårt hantverkarteam för att på ett professionellt och kreativt sätt se till att våra kunders krav och förväntningar överträffas.
För tjänsten krävs att du har erfarenhet från liknande arbete inom byggbran- schen. Erfarenhet inom måleribranschen är meriterande. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, bra arbetsvillkor och härliga kollegor med arbets- glädjen i fokus!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten, kontakta
Fredrik Andersson på telefon 021-480 30 71 eller e-post fredrik.andersson@arosmaleri.se.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30.

Välkommen med din ansökan.

Namn*

Adress*

Postnummer och ort*

E-post*

Telefon*

Ev. meddelande

Bifoga fil (PDF, Word eller zip-arkiv)