Sofie och Fredrik på Aros Måleri

Om oss

”Det viktigaste för oss är nöjda kunder och personal som trivs och har roligt.”

Aros Måleri AB grundades av Fredrik Andersson och Sofie Lundström i januari 2016.

Båda har tidigare arbetat på Sveriges största måleriföretag där de fick stor erfarenhet av projektledning, personalfrågor och verksamhetsutveckling. Tidigare drev även Fredrik eget måleriföretag innan han rekryterades till Kumlins Måleri 1999.

Med deras över 30 års gemensamma erfarenhet vill de förena det stora företagets strukturer för trygghet och kvalitet samt det lilla företagets kultur med närhet till kund och personal som trivs och har roligt tillsammans. På den vägen startades Aros Måleri AB. Här fick de möjlighet att bygga upp och forma ett företag från grunden med handplockade duktiga målare.

På sex år har företaget växt från att under 2016 vara 7 anställda till att idag vara drygt 20 medarbetare. Fredrik och Sofie anser att deras styrkor dels är det stora företagstänket i det lilla familjära företaget samt det gemensamma målet att ständigt vara engagerade, kreativa och moderna för att kunna ge ett mervärde till sina kunder och vara en attraktiv arbetsgivare som värdesätter sin personal.

Sektions-ID (ta inte bort)

Vision

Vi på Aros Måleri vill med de bästa målarna, skapa de finaste rummen till regionens nöjdaste kunder.

Yrkesstolthet, Arbetsglädje och Kreativitet är våra ledord.

Seriösa, professionella och trygga.

Måleriföretagen i Sverige

Som medlem i Måleriföretagen står vi för trygghet och professionalism. Vi har kollektivavtal, följer samhällsbyggnadssektorns etiska regler och erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti till privatpersoner.

Läs mer om Måleriföretagen här >

Sektions-ID (ta inte bort)

Nöjd-Kund-Garanti

Det ska vara tryggt och enkelt att anlita oss.

Du ska inte behöva oroa dig för att arbetet inte ska bli ordentligt utfört eller att oförutsedda kostnader inte meddelas under arbetets gång. För att undvika obehagliga överraskningar upprättar vi alltid köpeavtal, ger löpande information samt lämnar Nöjd-Kund-Garanti som ger en garanti i två år på utfört arbete.

Läs mer om Nöjd-Kund-Garanti här >

Nöjd-Kund-Garanti - Måleriföretagen

Sektions-ID (ta inte bort)

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Vi är angelägna att få nöjda kunder, vara rädda om miljön och erbjuda en arbetsplats där personalen känner sig trygg, trivs, mår bra och utvecklas. Därför arbetar vi enligt ett ledningssystem som uppfyller kraven enligt ISO:9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Lär mer om vårt miljö- och kvalitetsarbete >

Sektions-ID (ta inte bort)

Vi stödjer

Vi är en del av det samhälle vi lever och verkar i och är angelägna om att det ska vara välmående. Därför har vi valt att stödja följande klubbar, föreningar och organisationer.

Vi är en stolt Huvudpartner till VSK Bandy – en av Sveriges mest framgångsrika föreningar.

Läs mer här >

Schysst framtid

Schysst Framtid är en verksamhetsdel av VSK Bandy vars syfte är att ge varje barn rätt förutsättningar för en bra uppväxt.

Läs mer här >

Sektions-ID (ta inte bort)

Läs artikeln om oss

Läs mer artikeln som PDF här >

Vi är stolta över jobbet vi utför! Boka en målare hos oss och bli stolt du också.