Inomhusmålning

Inomhusmålning

VILKEN KÄNSLA VILL DU SKAPA? FÄRGER PÅVERKAR KÄNSLOR OCH SKAPAR ASSOCIATIONER.

 

Renovering eller nyproduktion. Ett rum eller en hel villa. Lackering av luckor eller målning av fönster. Vi gör all typ av inomhusmålning och hjälper dig gärna med rådgivning kring färgtyp, glans och kulörer. Tänk på att färger upplevs annorlunda hemma på väggen mot färgbutikens lilla prov. Vi rekommenderar att göra en provmålning om du är osäker. Med hjälp av våra duktiga samarbetspartners kan vi även erbjuda fönsterrenovering, sprutlackering av exempelvis köksluckor, möbler, nya fönster och dörrar samt golvläggning.

Vision

Vi på Aros Måleri vill med de bästa målarna, skapa de finaste rummen till regionens nöjdaste kunder.

Yrkesstolthet, Arbetsglädje och Kreativitet är våra ledord.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig.

Vi tar gärna fram en kostnadsfri offert med fast pris där allt ingår. I offerten ser du kostnaden både före och efter eventuellt ROT-avdrag. Innan vi kan lämna ett fast pris behöver vi se förutsättningarna på plats. Så snart vi fått din förfrågan kontaktar vi dig för att boka in en tid för besök.

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, png, jpg, jpeg, heic, docx, zip, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 5.

  Nöjd-Kund-Garanti

  Det ska vara tryggt och enkelt att anlita oss.

  Du ska inte behöva oroa dig för att arbetet inte ska bli ordentligt utfört eller att oförutsedda kostnader inte meddelas under arbetets gång. För att undvika obehagliga överraskningar upprättar vi alltid köpeavtal, ger löpande information samt lämnar Nöjd-Kund-Garanti som ger en garanti i två år på utfört arbete.

  Läs mer om Nöjd-Kund-Garanti här >

  Nöjd-Kund-Garanti - Måleriföretagen

  Seriösa, professionella och trygga.

  Måleriföretagen i Sverige

  Som medlem i Måleriföretagen står vi för trygghet och professionalism. Vi har kollektivavtal, följer samhällsbyggnadssektorns etiska regler och erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti till privatpersoner.

  Läs mer om Måleriföretagen här >

  Vi är stolta över jobbet vi utför! Boka en målare hos oss och bli stolt du också.