Tapetkampanj!

LÅT FANTASIN FLÖDA MED FANTASTISKA KULÖRER OCH MÖNSTER.

Just nu bjuder vi på tapeter från kollektionerna Borosan och Decorama.

Vi utför alla typer av måleriarbeten och kan dessutom hjälpa till med färgsättning samt ge tips och råd. Med ett ROT-avdrag kan du få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden. Har du mycket som ska renoveras? Glöm inte att ROT-avdraget fortfarande har ett tak på 50 000 kr per person och år! Väljer du Aros Måleri, anlitar du en hantverkare som är stolt över sitt arbete och vill att du också ska bli det. Du får dessutom ta del av våra leverantörsrabatter och du får självklart garanti på utfört arbete.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert, ring 021-480 30 70, maila info@arosmaleri.se eller gör er offertförfrågan via vår hemsida www.arosmaleri.se

Tapeter på köpet!

Kampanjen gäller under perioden oktober-december 2019. Detta är ett samarbete med Öbergs färg och det är där ni gör ert tapetval.

Vision

Vi på Aros Måleri vill med de bästa målarna, skapa de finaste rummen till regionens nöjdaste kunder.

Yrkesstolthet, Arbetsglädje och Kreativitet är våra ledord.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig.

Vi tar gärna fram en kostnadsfri offert med fast pris där allt ingår. I offerten ser du kostnaden både före och efter eventuellt ROT-avdrag. Innan vi kan lämna ett fast pris behöver vi se förutsättningarna på plats. Så snart vi fått din förfrågan kontaktar vi dig för att boka in en tid för besök.

Namn*

Telefon*

E-post

Valfritt meddelande

Bifoga fil (PDF, Word, bildfil eller zip)

Nöjd-Kund-Garanti

Det ska vara tryggt och enkelt att anlita oss.

Du ska inte behöva oroa dig för att arbetet inte ska bli ordentligt utfört eller att oförutsedda kostnader inte meddelas under arbetets gång. För att undvika obehagliga överraskningar upprättar vi alltid köpeavtal, ger löpande information samt lämnar Nöjd-Kund-Garanti som ger en garanti i två år på utfört arbete.

Läs mer om Nöjd-Kund-Garanti här >

Nöjd-Kund-Garanti - Måleriföretagen

Seriösa, professionella och trygga.

Måleriföretagen i Sverige

Som medlem i Måleriföretagen står vi för trygghet och professionalism. Vi har kollektivavtal, följer samhällsbyggnadssektorns etiska regler och erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti till privatpersoner.

Läs mer om Måleriföretagen här >

Vi är stolta över jobbet vi utför! Boka en målare hos oss och bli stolt du också.