Tapetkampanj!

LÅT FANTASIN FLÖDA MED FANTASTISKA KULÖRER OCH MÖNSTER.

Just nu bjuder vi på tapeter från kollektionen Borosan när ni anlitar oss till er renovering.

Vi utför alla typer av måleriarbeten och kan dessutom hjälpa till med färgsättning samt ge tips och råd. Med ett ROT-avdrag kan du få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden. Har du mycket som ska renoveras? Glöm inte att ROT-avdraget fortfarande har ett tak på 50 000 kr per person och år. Väljer du Aros Måleri, anlitar du en hantverkare som är stolt över sitt arbete och vill att du också ska bli det.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert, ring 021-480 30 70, maila info@arosmaleri.se eller gör er offertförfrågan enligt nedan.

Kampanjen gäller under perioden januari-mars 2023. Detta är ett samarbete med Happy Homes/Runes Färger och det är där ni gör ert tapetval.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig.

Vi tar gärna fram en kostnadsfri offert med fast pris där allt ingår. I offerten ser du kostnaden både före och efter eventuellt ROT-avdrag. Innan vi kan lämna ett fast pris behöver vi se förutsättningarna på plats. Så snart vi fått din förfrågan kontaktar vi dig för att boka in en tid för besök.

  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Valfritt meddelande

  Bifoga fil (PDF, Word, bildfil eller zip)

  Nöjd-Kund-Garanti

  Det ska vara tryggt och enkelt att anlita oss.

  Du ska inte behöva oroa dig för att arbetet inte ska bli ordentligt utfört eller att oförutsedda kostnader inte meddelas under arbetets gång. För att undvika obehagliga överraskningar upprättar vi alltid köpeavtal, ger löpande information samt lämnar Nöjd-Kund-Garanti som ger en garanti i två år på utfört arbete.

  Läs mer om Nöjd-Kund-Garanti här >

  Nöjd-Kund-Garanti - Måleriföretagen

  Seriösa, professionella och trygga.

  Måleriföretagen i Sverige

  Som medlem i Måleriföretagen står vi för trygghet och professionalism. Vi har kollektivavtal, följer samhällsbyggnadssektorns etiska regler och erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti till privatpersoner.

  Läs mer om Måleriföretagen här >

  Vi är stolta över jobbet vi utför! Boka en målare hos oss och bli stolt du också.